Jeetje lieve mensen, wat zitten we in een rare tijd he. Corona….. door mijn werk als verpleegkundige heb ik een beetje mogen ervaren hoe heftig deze afgelopen 10 weken zijn geweest. Wij van Met Dubbele Draad hebben ons ondanks de lockdown niet verveeld! We hebben veel wol verkocht, heel veel gebreid, gehaakt en gesponnen. Goddank voor zo’n heerlijke hobby.

Enkele weken geleden zijn we ook begonnen met het naaien van niet- medische mondkapjes, daar deze vanaf 1 juni verplicht zijn in het openbaar vervoer. Jeetje, wat bleek dat een succes! Cindy was al heel ervaren met de naaimachine, maar ik persoonlijk niet zo. We kunnen stellen dat het in ieder geval een goede leercurve is geweest haha! En dat ik mijn naaimachine inmiddels heel wat beter heb leren kennen. Misschien werd het na ongeveer 20 jaar ook wel eens tijd.

Na de eerste 85 stuks in opdracht gemaakt te hebben , hebben we nu nog steeds een beste voorraad. Mocht u een mondkapje willen bestellen bij ons? Ze kosten €4,95 per stuk, zijn gemaakt van katoen en voldoen aan alle richtlijnen van niet- medische mondkapjes. Bestellen graag via onze mail; metdubbeledraad@live.nl . Onze mondkapjes zijn gewassen en gestoomd en worden goed verpakt met gebruiksaanwijzing en wasvoorschrift geleverd. Niet alle stofjes zijn meer voorradig dus let op! Op is op! Zwart hebben we nog meer dan genoeg, daar is heel veel vraag naar. We horen het graag! En als er nog steeds veel vraag is, zullen er nog meer nieuwe stofjes komen. We houden jullie op de hoogte.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *